BRUIDSFOTOGRAFIE

Welkom op mijn site! Leuk dat je een kijkje komt nemen. Fotografie kan voor veel verschillende events van toevoegende waarde zijn. Lees hieronder mijn opties voor bijvoorbeeld bruidsfotografie en llifestyle fotografie. Hierbij kun je denken aan babyshoots, familie shoots, zwangerschapsfotografie enzovoort. Staat jou idee er niet tussen, neem dan gerust contact met me op want ik ben altijd in voor nieuwe ideeën.

Bruidsfotografie

De bruiloft, 1 van de mooiste dagen van je leven! En die wil je natuurlijk vastgelegd hebben door middel van prachtige foto’s. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Samen met jullie maak ik een plan om ervoor te zorgen dat jullie de mooiste momenten en herinneringen vast hebben gelegd.

​De kosten voor een bruiloft kunnen variëren.

Om een precieze prijs af te spreken maken we een afspraak waarin jullie wensen aan bod komen. Hierbij valt te denken aan: hoe lang willen jullie dat ik aanwezig ben, willen jullie graag een album of hebben jullie hier zelf andere ideeën over. Ook werk ik samen met een andere fotografe en een videograaf die tijdens jullie dag aanwezig kunnen zijn.

Henna

Een onderdeel van de voorbereiding op je bruiloft is je Henna. Dit gaat gepaard met veel emoties en hier wil je op terugkijken met een goed gevoel. Foto’s zorgen ervoor dat je deze gevoelens herkend en terughaalt. Ik wil graag een onderdeel uitmaken van dit bijzondere moment in jullie leven.​ ​

Gemeentetrouwerij

Na je verloving je eerste stap richting een leven samen. Hier zeg je volmondig ‘ja’ tegen de liefde van je leven. Dat is zeker een feestje waard. Voor of na de ceremonie kunnen we een shoot doen die dit bijzondere moment voor jullie vastlegt. En natuurlijk worden de foto’s gemaakt van het moment dat jullie jullie liefde voor elkaar bezegelen.

De kosten voor een gemeentetrouwerij zonder shoot zijn €150,-.
Willen jullie een minishoot erbij dan is het totaalbedrag €225,-

LIFESTYLE EVENTS

services-zwangerschapsshoot

Zwangerschapshoot

Wouw, gefeliciteerd! Je bent zwanger. Er groeit iets heel bijzonders in je en dat wil je vast laten leggen. Dan is een zwangerschapsstoot
perfect om mooie foto’s te maken en je aandacht te richten op wat er komen gaat.

Kosten €150,-
We zijn hierbij niet gebonden aan tijd en je krijgt alle foto’s die ik heb geselecteerd en voldoen aan mijn criteria.

een ontmoeting? klik dan hier

services-newborn-lifestyle

Newborn lifestyle

Een lifestyle baby shoot is een manier om de eerste weken van je baby vast te leggen. Vaak komt er veel op je af. De shoot vind thuis plaats, in je eigen vertrouwde omgeving waardoor het een huiselijke stijl krijgt. De leeftijd van de baby is hierdoor ook geen probleem en kan op elk gewenste leeftijd gedaan worden.

Kosten: €150,-
We zijn hierbij niet gebonden aan tijd en je krijgt alle foto’s die ik heb geselecteerd en voldoen aan mijn criteria.

een ontmoeting? klik dan hier

services-familieshoot

Familieshoot

Familie is voor mij 1 van de belangrijkste dingen in mijn leven. Dat geldt voor veel mensen en soms wil je die band vastleggen. Een familieshoot is hier de perfecte manier voor. We gaan lekker naar buiten zodat kinderen na het foto’s maken lekker kunnen spelen. Een ongedwongen sfeer staat voorop.

Kosten: €150,-
Bij een familie-shoot zijn we ongeveer een uur bezig. Je krijgt alle foto’s die ik heb geselecteerd en voldoen aan mijn criteria aangeleverd op een speciaal gemaakte USB.

een ontmoeting? klik dan hier

services-kinderfotografie

Kinderfotografie

Een mooie foto van je kind. Daar wordt elke ouder, opa of oma blij van. Reden genoeg om bepaalde leeftijdsfasen te vereeuwigen door middel van een foto. Ik ben er een voorstander van om kinderen lekker hun gang te laten gaan en daar bij aan te sluiten. Dit zorgt voor ongedwongen en ontspannen momenten, en dus ook foto’s.

Kosten: €120,-
De shoot duurt ongeveer een uur waarbij we kijken wat het kind prettig vind.
Je krijgt alle foto’s die ik heb geselecteerd en voldoen aan mijn criteria.

een ontmoeting? klik dan hier

services-bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Je bedrijf is een onderdeel van wie je bent. Er zit een deel van jou in en dat wil je uitdragen naar de buitenwereld. Door hierover in gesprek te gaan proberen we samen tot de essentie te komen, en daar een mooi product van te maken.

Kosten: v.a. €200,-
Omdat bedrijfsfotografie een breed gegeven is zal de prijs afhangen van je wensen.

een ontmoeting? klik dan hier

services-portretfotografie

Portretfotografie

Een persoonlijke foto voor je site, een social media account of met een ander doeleinde. Een goede portretfoto geeft in 1 oogopslag weer met wat voor een persoon je van doen hebt. Mijn doel is jou zo duidelijk mogelijk bloot te leggen aan de hand van een foto.

Kosten: €100,-

een ontmoeting? klik dan hier